epoxytec_logo_bilde_medium.png

Vi leverer avanserte og dekorative gulvsystemer av herdeplast til industri, handel, offentlig og maritim virksomhet. Epoxy, Polyuretan eller Acryl; vi tilbyr riktig gulvløsning basert på hver enkelt kundes behov.


VÅRE BELEGG

Vi bruker produkter og løsninger fra flere leverandører og har derfor stor fleksibilitet ift bruksområde og dekor. Våre belegg ligger i stilige butikker, store industrihaller, dagligvarebutikker, restauranter, avanserte offshorefartøy, privatboliger og garasjer. Det er bare fantasien som begrenser bruksområde, og slitestyrke kombineres med farge og attraktiv dekor.

FORARBEID

Godt forarbeid er nøkkelen for lang levetid på våre gulv. Skitne og nedslitte verkstedgulv, flislagte gulv i næringsmiddelindustien eller linoleum i offentlige bygg; vi har en maskinpark som fjerner alt av gamle belegg og klargjør overflaten for det nye.
Vi borer ut og støper maskinfundament og reparerer eksisterende herdeplast-belegg. Dette kan ofte gjøres uten driftsavbrudd ved å benytte godt støvavsug og løsemiddelfri epoxy.

selvjevnende_3.jpg

SELVJEVNENDE BELEGG

SL-belegg benyttes typisk i industri, verksted og lager der det ønskes en ensfarget glatt overflate i 1-2,5 mm tykkelse.

Kompaktbelegg.jpg

KOMPAKTBELEGG

Kompaktbelegg legges i 3-5 mm tykkelse og bygges opp med farget sand i en klar herdeplast som glattes maskinelt.

 
Slurrybelegg.jpg

SLURRY-BELEGG

Sand tilsettes en egnet herdeplast som så toppforsegles til ønsket overflate. Dette gir et slitesterkt og sklisikret gulv i 2-4 mm tykkelse.
 

flaksebelegg.jpg

FLAKES-BELEGG

Fargede flakes som strøes i en herdeplast og deretter toppforsegles gir et dekorativt belegg på 1-2 mm tykkelse.

 


 
flowcrete_15x15.jpg
mapei_15x15.jpg
 

 

Gulvløsninger for alle behov

Etter over 30 år i bransjen har vi mistet tellingen på antall kvadratmeter, men vi vet at tallet 100.000 ble passert for en god tid siden. Våre belegg ligger i små og store lokaler i vårt langstrakte land. Vi har levert tusener av kvadratmeter med standardgulv til mekanisk industri og fiskeindustri, og vi har levert stilige spesialtilpassede dekorbelegg til små og store butikker og arealer i det offentlige rom. Med våre avanserte maskiner har vi også fjernet tusener av kvadrat med gamle gulv og forberedt for nytt. Les mer om våre sprosjekt under aktuelt, eller se vår referanseliste for gjennomførte prosjekt de siste årene.

 
 
jarle.jpg

Jarle Kristiansen

Daglig Leder

Tlf.: 930 89 770
jarle@epoxytec.no

ronny.jpg

Ronny Kristiansen

Salg / Prosjekt Marine

Tlf.: 934 54 105
ronny.kristiansen@oceantec.no

 

 

Med vår lange erfaring i bransjen har vi sett mange problemgulv hos våre kunder, og i de fleste tilfeller har vi også kunnet løse problemene. Ved å benytte produkter fra flere anerkjente leverandører er vi i stand til å tilby den rette gulvløsningen basert på hver enkelt kundes behov. Vi kan håndtere både epoxy-, polyuretan- og acrylbaserte system, og vi har maskiner og kunnskap for å utføre korrekt forbehandling av underlaget. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og eventuelt nærmere avtale om befaring av ditt gulv.

 

EPOXYTEC AS

Besøksadresse:
Smaarisevadet 9, 6065 Ulsteinvik
Postadresse:

Postboks 65, 6069 Hareid